ВАПТЕХ е глобален доставчик на продукти, услуги и цялостни решения за водноелектрически централи, металообработващата промишленост и технологии за опазване на околната среда.

В областта на инженеринга и производството ВАПТЕХ притежава повече от 100-годишна история. От малка работилница за обработка на метали и направа на земеделски сечива ВАПТЕХ днес е водеща компания, предоставяща висококачествени продукти и услуги приложими в сфери като енергетиката, автомобилостроенето, черната и бялата техника, военната и мебелната промишленост, производството на метални опаковки, складово оборудване, обработка на биомаса и други.

ВАПТЕХ е една от малкото компании в бранша, които предлагат на своите клиенти всичко от един единствен източник: от консултиране, проектиране, производство, доставка, монтаж и въвеждане в експлоатация до следпродажбени услуги.

Качеството на продукти и услугите на ВАПТЕХ е гарантирано от Система за управление по качеството (ISO 9001: 2008), както и редица международни стандарти прилагани в нашите производствени процеси.

И не на последно място – бизнес философията и етика на ВАПТЕХ се основават на това да обещаваме по-малко, но да доставяме повече!

http://bg.vaptech.bg